Assortiment

Vitrage

Vitrage is een dun gordijn, gemaakt van transparante stof. Vitrages, ook wel glasgordijnen genoemd, zorgen voor meer privacy en zijn lichtdoorlatend, waardoor het binnenkomende licht sfeervol wordt verzacht. Men kan overdag vrijwel niet bij u naar binnenkijken, maar u behoudt uw zicht naar buiten toe. Vitrage wordt vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen, maar ook enkel vitragegordijn geeft een prachtige en rustige uitstraling aan uw interieur.

Inbetween

Een inbetween is geen overgordijn en ook geen vitrage. Inbetween gordijnen vallen qua dikte tussen overgordijnen en vitrages. Een inbetween heeft een dubbele functie. Inbetweens zijn ideaal voor het creëren van een gezellige sfeer in uw huis, zonder dat u hoeft in te leveren op natuurlijke verlichting en naar buiten kunt kijken waarbij er bijna geen mogelijkheid is om naar binnen te kijken.

Overgordijn

Overgordijnen zijn dikker van stof en bieden uitstekende lichtblokkering en privacy. De plooidichtheid van de gordijnen varieert naarmate u het gordijn verder opent of sluit. Dit geeft een bijzonder speels effect. Verkrijgbaar in een reeks van stoffen en patronen om aan elke interieurstijl te voldoen. Tevens is er de mogelijkheid om te kiezen voor overgordijnen die de kou buiten houden of het geluid dempen en zelfs 100% verduisterend zijn.

Wave gordijn

Het meest stugge gordijn krijg je met een wave plooi nog strakker samengesteld. 

Wave gordijnen zijn modern en stijlvol met een gelijkmatige plooi, die een zachte, golvende look aan uw ramen geeft. Dit type gordijn is zeer geschikt voor grote ramen of glazen schuifdeuren, waar het ontwerp zorgt voor een strak en georganiseerd uiterlijk.

Houten Jaloezie

Houten jaloezieën bieden een tijdloze charme en warmte aan elke ruimte. In de volksmond heten ze vaak luxaflex, naar de fabrikant die ze als eerste op de markt bracht. 

Ze zijn niet alleen stijlvol maar ook functioneel, met regelbare horizontale lamellen die controle bieden over lichtinval en privacy. Ideaal voor een natuurlijke look in uw woon- of werkomgeving.

Aluminium Jaloezie

Aluminium jaloezieën zijn lichtgewicht, duurzaam en modern. Ze zijn eenvoudig te onderhouden en ideaal voor keukens en badkamers waar vocht een rol speelt, hierdoor zijn ze waterbestendig. De lamellen zijn verstelbaar, waardoor u gemakkelijk kunt wisselen tussen privacy en lichtinval.

Lamella

Lamella is een innovatieve raambekledingsoplossing die bestaat uit aluminium lamellen die eenvoudig op het raam kunnen worden bevestigd met behulp van een magneetstrip

Dit systeem biedt een moderne en strakke uitstraling, terwijl het tegelijkertijd
gemakkelijk te installeren en te gebruiken is. Het is ideaal voor ramen waar traditionele gordijnen niet passen, en het biedt een praktische en stijlvolle oplossing.

Plissé/Duette

Plissé/Duette combineren de charme van geplooide stoffen met de functionaliteit van rolgordijnen, en trekken zich samen tot een compact pakket. Deze gordijnen, vaak voorzien van zijgeleiding, kunnen zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven bediend worden, wat ze bijzonder geschikt maakt voor lage ramen aan de straatkant.

De dubbele plissés met hun honingraatstructuur bieden niet alleen een stijlvol uiterlijk, maar dragen ook bij aan de isolatie van de ruimte. 

Plissé/Duette 2-in-1

De 2-in-1 variant ook wel Day ’n Night genoemd combineert transparante en verduisterende stoffen op elkaar, waardoor u volledige controle hebt over de hoeveelheid lichtinval en inkijk. Ideaal voor slaapkamers of woonruimtes waar flexibiliteit gewenst is.

Plissé terrasoverkapping

Plissé terrasoverkappingen bieden een stijlvolle bescherming tegen zon en lichte regen voor uw terras of veranda. Deze overkappingen zijn duurzaam en weerbestendig, ideaal voor het creëren van een comfortabele buitenleefruimte.

Duo rolgordijn

Duo Rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen.

Door het Duo rolgordijn op en neer te laten, en de banen over elkaar te schuiven, bepaalt u zelf de gewenste transparantiegraad: geheel gesloten, half open of open. Dit kan op elke hoogte van het raam.

Rolgordijn

Een rolgordijn is een opgerold gordijn, waarmee op een eenvoudige manier een raam afgedekt kan worden tegen zonlicht. Met hun strakke uitstraling zijn ze ideaal als extra verduistering.

Ze zijn zowel decoratief als functioneel en nemen nauwelijks ruimte in beslag. Ze zijn er in alle kleuren en in heel veel dessins, met of zonder sierrand.

Dakraam Rolgordijn

Dakraam rolgordijnen zijn speciaal ontworpen om perfect te passen op dakramen(schuine ramen), zorgen voor een strakke afwerking en uitstekende lichtregulering.

Ze zijn ideaal voor zolderkamers of ruimtes met dakramen, waar controle over licht en temperatuur essentieel is. Beschikbaar in zowel verduisterende als lichtdoorlatende opties.

Hordeur

Hordeuren zijn onmisbaar voor het tegenhouden van insecten terwijl u geniet van frisse lucht. Onze hordeuren zijn duurzaam en gemakkelijk te bedienen, met een strak ontwerp dat niet afdoet aan de esthetiek van uw woning. Perfect voor zowel schuifdeuren als gewone deuropeningen.

Lamel

Lamellen, ofwel verticale jaloezieën, bieden praktische en stijlvolle oplossingen voor grote raampartijen en schuifdeuren.

Ze zijn eenvoudig aan te passen voor lichtinval en privacy, en verkrijgbaar in een breed scala aan materialen, van stof tot PVC kunststof.

Vouwgordijn

Vouwgordijnen combineren de elegantie van stoffen gordijnen met de functionaliteit van rolgordijnen.

Terwijl u het gordijn ophaalt, vouwt het stof zich op in een reeks plooien, wat zorgt voor een warme, huiselijke uitstraling. Uitstekend geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs.

Ringgordijn

Ringgordijnen zijn voorzien van zeilringen aan de bovenzijde van het stof, wat zorgt voor een soepele golving zowel naar voren als naar achteren. Deze praktische ontwerpeigenschap maakt het gemakkelijk om de gordijnen aan een roede te hangen en te bedienen.

De ringen faciliteren het
soepel openen en sluiten van de gordijnen, waardoor ze een functionele keuze zijn voor dagelijks gebruik in diverse ruimtes.

Elektrische Rails

Elektrische rails bieden een moderne en gebruiksvriendelijke oplossing voor het bedienen van gordijnen. Deze systemen zijn uitgerust met Bluetooth-technologie, waardoor ze eenvoudig te bedienen zijn via een bijbehorende app op uw smartphone of tablet.

De
app die bij de elektrische rails hoort, stelt gebruikers in staat om hun gordijnen op afstand te openen of te sluiten, wat bijzonder handig is voor grote of moeilijk bereikbare ramen.

Accessoires

Het komt weleens voor dat je onderdelen mist om je gordijnen op een nette manier te kunnen ophangen. We hebben uiteraard ook verschillende soorten rails om de gordijnen te kunnen ophangen. Om het decoratief te verfraaien hebben we ook embrasses. Kom gerust langs onze zaak in Rotterdam om je onderdelen per stuk op te halen.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op met ons en wij helpen u verder!