Service

Veelzijdige hulp & advies

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de mooiste combinaties. Wij weten wat de mogelijkheden zijn en kunnen dat aan uw smaak koppelen. Wij komen bij u thuis om de situatie op te nemen. Zo kunnen wij u de beste oplossing aanbieden en nemen wij de verantwoordelijkheid van de maatvoering van u over. Dat doen wij iedere dag en zijn daar goed in.

De service van Harmony Gordijnen is veelzijdig: of het nu gedegen advies bij uw keuze is, een op maat gesneden uitvoering van uw order, of een koffertje “eerste hulp bij vlekken”. Harmony Gordijnen biedt het allemaal. En mocht u niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag, zodat we er alles aan kunnen doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Gratis opmeten!

Als u bij ons een keuze heeft gemaakt, krijgt u altijd een duidelijke offerte. Zodra u besluit de order bij ons te plaatsen, komen wij altijd bij u thuis voor het opmeten. Pas daarna worden de materialen geknipt, geconfectioneerd of gesneden. Wij zijn daarin pas tevreden als u tevreden bent.

Montage en Ophangen

Rails monteren kan soms erg lastig zijn. Heeft u geen tijd of bent u niet handig? Geen probleem. Wij bieden u een uitgebreid service bij het monteren van uw rails, rolgordijn, lamellen etc. Zo bent u zeker van de uitslag.

Heeft u een lange raam of een erker? Tot 5 meter hoog komen wij uw rails monteren en gordijnen ophangen. Bij een erkerraam zorgen wij voor de bochten in de rails. Zo kunt u makkelijk uw gordijnen geheel dicht schuiven.

Informatie over opdeling van de gordijnen?