Over ons

Over Harmony gordijnen

Wij zijn een detailhandel die gespecialiseerd is in raamdecoratie. Het bedrijf is in 2001 opgericht met als hoofdactiviteit het produceren en verkopen van raamdecoratie rechtstreeks van de fabrikant. Bij ons wordt alles op maat gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van draperie modellen en modelgordijnen zoals M- of Boogmodellen. Met verschillende confectiemethodes kunt u op gewenste manier uw gordijnen op maat laten maken. Bij de productie is alles verregaand geautomatiseerd. Voor uitlevering naar de klanten worden alle producten onderworpen aan een strenge eindcontrole. Door de uitgekiende logistieke werkwijze kunnen wij uiterst snelle levertijden garanderen. Uitlevering geschiedt middels gespecialiseerd transport. Wij leggen onze trouwe klanten en leveranciers de hoogste normen en kwaliteitseisen op om op deze wijze een perfect eindproduct te kunnen leveren. Regelmatig ontwikkelt Harmony Gordijnen nieuwe designs en nieuwe modellen voor de Nederlandse markt.

Assortimenten

Bekijk de assortimenten van Harmony gordijnen. Wij hebben verschillende assortimenten, waaronder Jalouzi, rolgordijnen, lamellen, vouwgordijnen etc.

Lamel-min

Fotogalerij

Bij ons wordt alles op maat gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van draperie modellen en modelgordijnen zoals M- of Boogmodellen.

Wij bieden meer dan alleen gordijnen!